Трособен стан – 83м2, во близина на х. Дончо

  • 67,000€/наместен
Влез на Охрид(Скопје) - х.Дончо, Охрид

Трособен стан – 83м2, во близина на х. Дончо

Влез на Охрид(Скопје) - х.Дончо, Охрид
  • 67,000€/наместен

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА

Опис:
РАСПОРЕД: ● претсобје кое води кон пространа дневна соба со трпезариски простор со излез на тераса, кујна, 2 спални соби од кои едната поседува тераса, бања, тоалет.

3Д ПЛАН

Опис:
РАСПОРЕД: ● претсобје кое води кон пространа дневна соба со трпезариски простор со излез на тераса, кујна, 2 спални соби од кои едната поседува тераса, бања, тоалет.

Опис

Се продава трособен стан со вкупна површина 83м2(79м2 површина на стан + 4м2 тераси), на 2ри кат, без лифт, јужно ориентиран во близина на х.Дончо.


Цената се однесува на комплетно наместен стан.
Комплетно реновиран (2008 година).

Основни карактеристики

Шифра
1214
Соби
3
Бања
1
Површина
83 м2
Подрум
Не
Паркинг
Заеднички
Кат
2
Позиција
Југ
Лифт
Не
Тераса
Да
Катност
П+5
Тоалет
1
Спални соби
2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг