Станбено – деловен објект – 1006м2 + 905м2 двор, во близина на новата автобуска станица

Железничка-15-ти Корпус, Охрид

Станбено – деловен објект – 1006м2 + 905м2 двор, во близина на новата автобуска станица

Железничка-15-ти Корпус, Охрид

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА - КАТ 1

Опис:
● KAT 1: - површина: 279м2 - деловен простор

3Д ПЛАН - КАТ 1

Опис:
● KAT 1: - површина: 279м2 - деловен простор

Опис

Се продава станбено – деловен објект П+1+Ма, со вкупна површина 1006м2 + 905м2 двор во близина на новата автобуска станица.


* Опции за продажба:
– цел објект
– само деловниот простор на приземје(со можност за превземање на кирија на веќе постоечко претпријатие)
– деловни простории на кат 1 (можност за купување на дел од просториите согласно потребите на купувачот)

Основни карактеристики

Шифра
1198
Површина
1006 м2
Површина/Двор
905 м2
Позиција
Југозапад
Катност
П+1+Ма

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг