Куќа – 145м2 + 20м2 подрум + 199м2 двор, Видобишта

  • 110,000€/наместена
Видобишта, Охрид

Куќа – 145м2 + 20м2 подрум + 199м2 двор, Видобишта

Видобишта, Охрид
  • 110,000€/наместена

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА - ПОДРУМ

Опис:
РАСПОРЕД: ● ПОДРУМ: - површина: 20м2 (по имотен лист, реална состојба 70м2)

СКИЦА - ПРИЗЕМЈЕ

Опис:
РАСПОРЕД: ● ПРИЗЕМЈЕ: - површина: 67м2 распределени во претсобје кое води кон простран дневен простор со трпезарија и кујна, спална соба, 2 тераси, бања

СКИЦА - КАТ 1

Опис:
РАСПОРЕД: ● КАТ 1: - површина: 78м2 распределени во претсобје, 3 спални соби, 3 тераси, бања

Опис

Се продава куќа П + П + 1, со вкупна површина 145м2 + 20м2 подрум + 199м2 двор, во населба Видобишта.


* Куќата е во вселива состојба.
* Квадратурата на подрумот по имотен лист изнесува 20м2 – реална состојба 70м2.

Основни карактеристики

Шифра
1190
Соби
5
Бањи
2
Површина
145 м2
Површина/Двор
199 м2
Гаража
1
Подрум
Да
Паркинг
Да
Позиција
Југоисток
Тераса
Да
Катност
По+П+1
Спални соби
4

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг