Викенд куќа – 93м2 + 32м2 подрум + 675м2 двор, Љубаништа

  • 100,000€/наместена
Трпејца-Љубаништа, Охрид

Викенд куќа – 93м2 + 32м2 подрум + 675м2 двор, Љубаништа

Трпејца-Љубаништа, Охрид
  • 100,000€/наместена

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА - СУТЕРЕН

Опис:
● СУТЕРЕН: - површина: 32м2 распределени во подрум (гаражен/оставински простор)

СКИЦА - ПРИЗЕМЈЕ

Опис:
● ПРИЗЕМЈЕ: - површина: 93м2 (71м2 внатрешна површина + 22м2 тераса), распределени во претсобје кое води кон простран дневен простор со трпезарија и кујна со излез на тераса со поглед на езеро, 2 спални соби, бања.

3Д ПЛАН - СУТЕРЕН

Опис:
● СУТЕРЕН: - површина: 32м2 распределени во подрум (гаражен/оставински простор)

3Д ПЛАН - ПРИЗЕМЈЕ

Опис:
● ПРИЗЕМЈЕ: - површина: 93м2 (71м2 внатрешна површина + 22м2 тераса), распределени во претсобје кое води кон простран дневен простор со трпезарија и кујна со излез на тераса со поглед на езеро, 2 спални соби, бања.

Опис

Се продава викенд куќа Су + П, со вкупна површина 93м2 + 32м2 подрум + 675м2 двор во Љубаништа.


* Година на градба: 1980.
* Во склоп на дворното место има маркица за градба.
* Можност за изградба на апартмани.
* Директен влез од главен пат.
* Цената се однесува на комплетно опремена куќа(без печка за греење).

Основни карактеристики

Шифра
1189
Соби
3
Бања
1
Површина
93 м2
Површина/Двор
675 м2
Површина/Гаража
32м2
Гаража
1
Година на градба
1980
Подрум
Да
Паркинг
Да
Позиција
Запад
Тераса
Да
Катност
Су+П
Спални соби
2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг