Куќа – 93м2 + 559м2 двор, Елешец

  • 270,000€/наместена
Елешец-Елшани, Охрид

Куќа – 93м2 + 559м2 двор, Елешец

Елешец-Елшани, Охрид
  • 270,000€/наместена

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА - ПРИЗЕМЈЕ

Опис:
● ПРИЗЕМЈЕ: - површина: 37м2 - распределени во претсобје, дневен простор, кујна, тоалет

СКИЦА - КАТ 1

Опис:
● КАТ 1: - површина: 56м2 (53м2 + 3м2 тераса) - распределени во претсобје, дневен простор, 2 спални соби, остава, бања, тераса.

3Д ПЛАН - ПРИЗЕМЈЕ

Опис:
● ПРИЗЕМЈЕ: - површина: 37м2 - распределени во претсобје, дневен простор, кујна, тоалет

3Д ПЛАН - КАТ 1

Опис:
● КАТ 1: - површина: 56м2 (53м2 + 3м2 тераса) - распределени во претсобје, дневен простор, 2 спални соби, остава, бања, тераса.

Опис

Се продава куќа П+1, со вкупна површина 93м2 + 559м2 двор, прв ред пред езеро, во близина на кампот Елешец.

Основни карактеристики

Шифра
1184
Соби
4
Површина
93 м2
Површина/Двор
559 м2
Година на градба
1969
Паркинг
Да
Позиција
Југозапад
Тераса
Да
Катност
П+1
Спални соби
2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг