Куќа – 255м2 + 687м2 двор, нас. Рача

  • 155,000€/наместена
Рача-Велестово-Горица, Охрид

Куќа – 255м2 + 687м2 двор, нас. Рача

Рача-Велестово-Горица, Охрид
  • 155,000€/наместена

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА - СУТЕРЕН

Опис:
● СУТЕРЕН: - површина: 29м2 - помошна просторија + 1м2 тоалет

СКИЦА - СУТЕРЕН

Опис:
● СУТЕРЕН: - површина: 29м2 - помошна просторија + 1м2 тоалет

СКИЦА - ПРИЗЕМЈЕ

Опис:
● ПРИЗЕМЈЕ: - површина: 96м2 - претсобје кое води кон 4 соби, тераса, бања, летна кујна + 26м2 помошна просторија

СКИЦА - ПРИЗЕМЈЕ

Опис:
● ПРИЗЕМЈЕ: - површина: 96м2 - претсобје кое води кон 4 соби, тераса, бања, летна кујна + 26м2 помошна просторија

СКИЦА - ПРИЗЕМЈЕ

Опис:
● ПРИЗЕМЈЕ: - површина: 96м2 - претсобје кое води кон 4 соби, тераса, бања, летна кујна + 26м2 помошна просторија

СКИЦА - МАНСАРДА

Опис:
● МАНСАРДА: - површина: 103м2 распределени во пространа дневна соба со кујна и трпезарија со излез на тераса со поглед кон езеро, 2 спални соби со сопствени тераси, тоалет, бања.

Опис

Се продава куќа Су + Пр + Ма, со вкупна површина 255м2 + 687м2 двор во населба Рача.


*Куќата е во завршна фаза на легализација.
*Каскадно градена.

Основни карактеристики

Шифра
1182
Соби
7
Бањи
2
Површина
255 м2
Површина/Двор
678 м2
Година на градба
1990, 2011
Подрум
Да
Површина/Подрум
55м2
Позиција
Југ
Тераса
Да
Катност
Су+П+Ма
Тоалет
1
Спални соби
3

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг