Плац – 1262м2, Чекоштина

  • 63,100€
Чекоштина, Охрид

Плац – 1262м2, Чекоштина

Чекоштина, Охрид
  • 63,100€

Опис

Се продава плац со вкупна површина 1262м2, месност Чекоштина.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист 91150, КП 2487/14, 969/4, КО Охрид 4
● Во близина на плацот има пат, струја и водоводна инсталација.
● Во близина на плацот се наоѓа магистралниот пат Охрид – Скопје.

Основни карактеристики

Шифра
1181
Површина
1262 м2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг