Трособен стан – 112м2, Центар

  • 120,000€
Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид

Трособен стан – 112м2, Центар

Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид
  • 120,000€

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА

Опис:
РАСПОРЕД: ● пространа дневна соба со трпезарија со излез на тераса, кујна, тоалет, претсобје кое води кон две спални соби, остава и бања.

3Д ПЛАН

Опис:
РАСПОРЕД: ● пространа дневна соба со трпезарија со излез на тераса, кујна, тоалет, претсобје кое води кон две спални соби, остава и бања.

Опис

Се продава трособен стан со вкупна површина 112м2 (107м2 површина на стан + 5м2 тераса), на 1ви кат, со лифт, југоисточно ориентиран во центарот на Охрид, во близина на Охридска банка.


* По имотен лист квадратурата на станот изнесува 100м2, реална состојба врз основа на премер изнесува 112м2.
* Станот се продава делумно наместен.

Основни карактеристики

Шифра
1162
Соби
3
Бања
1
Површина
112 м2
Паркинг
Заеднички
Кат
1
Позиција
Југоисток
Лифт
Да
Тераса
Да
Катност
П+Ме+5+Пк
Тоалет
1
Спални соби
2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг