Двособен стан – 64м2 + 4м2 подрум. во близина на х. Дончо

  • 41,000€
Влез на Охрид(Скопје) - х.Дончо, Охрид

Двособен стан – 64м2 + 4м2 подрум. во близина на х. Дончо

Влез на Охрид(Скопје) - х.Дончо, Охрид
  • 41,000€

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА

Опис:
РАСПОРЕД: ● претсобје кое води кон пространа дневна соба со трпезарија и излез на тераса, кујна, спална соба со јужна ориентација, бања.

3Д ПЛАН

Опис:
РАСПОРЕД: ● претсобје кое води кон пространа дневна соба со трпезарија и излез на тераса, кујна, спална соба со јужна ориентација, бања.

Опис

Се продава двособен стан со вкупна површина 64м2 (60м2 површина на стан + 4м2 тераса) + 4м2 подрум, на 4ти кат, без лифт, североисточно ориентиран во близина на х. Дончо.

 

Основни карактеристики

Шифра
1141
Соби
3
Бања
1
Површина
64 м2
Подрум
Да
Површина/Подрум
4м2
Паркинг
Заеднички
Кат
4
Позиција
Североисток
Лифт
Не
Тераса
Да
Катност
П+5
Спални соби
1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг