Опис

Се продава плац со вкупна површина 330м2, во стариот дел на Охрид, Варош.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист 145281, КП 15843/5, КО Охрид 3
● На плацот е предвидена градба: П+2 (8X11m).
● Поглед на езеро.

Основни карактеристики

Шифра
1139
Површина
330 м2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг