Куќа – 103м2 + 14м2 подрум + 108м2 двор, Варош

Стар град, Охрид

Куќа – 103м2 + 14м2 подрум + 108м2 двор, Варош

Стар град, Охрид

360° разгледување

Опис

Се продава куќа П+1, со вкупна површина 103м2 + 14м2 подрум + 108м2 двор во стариот дел на Охрид, Варош, на само 1 минута од градскиот плоштад.


РАСПОРЕД:

● Приземје:
– 48м2 распределени во претсобје, 2 студија со засебни бањи, остава.
● КАТ 1:
– 55м2 распределени во претсобје, 2 студија со засебни бањи, 2 тераси со поглед на езеро.
● ПОДРУМ(сутерен): 14м2.


* Поглед на езеро.
* Приспособена за издавање.
* Променета водоводна и електрична инсталација.

Основни карактеристики

Шифра
1135
Соби
4
Површина
103 м2
Површина/Двор
108 м2
Година на градба
1978
Подрум
Да
Површина/Подрум
14м2
Паркинг
Не
Позиција
Југ
Тераса
Да
Катност
П+1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг