Плац – 210м2, Лескајца

  • 70,000€
Лескајца, Охрид

Плац – 210м2, Лескајца

Лескајца, Охрид
  • 70,000€

Опис

Се продава плац со вкупна квадратура од 210м2, населба Лескајца.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист 82997 (гиз и зпз), 2190 (куќа), КП 8078, КО Охрид 1
● На плацот има постоечка стара куќа со вкупна квадратура од 59м2 (53м2+6м2 тераса) која е во постапка за легализација.
● На плацот е предвидена градба П+1.

Основни карактеристики

Шифра
1133
Површина
210 м2
Катност
П+1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг