Деловен простор – 238м2, во близина на новата автобуска станица

  • 190,400€
во близина на новата автобуска станица, Охрид

Деловен простор – 238м2, во близина на новата автобуска станица

во близина на новата автобуска станица, Охрид
  • 190,400€

3D план/Скица

СКИЦА

Опис:

Опис

Се продава деловен простор со вкупна површина 238м2, на приземје, во близина на новата автобуска станица.

Основни карактеристики

Шифра
1130
Површина
238 м2
Кат
Приземје

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг