Деловен простор – 326м2 + 152м2 двор

  • 220,000€
Железничка-15-ти Корпус,

Деловен простор – 326м2 + 152м2 двор

Железничка-15-ти Корпус,
  • 220,000€

Опис

Се продава деловен простор/магацин со вкупна површина 326м2 + 152м2 двор, ул. 15ти Корпус.


РАСПОРЕД:

● ПРИЗЕМЈЕ:
– површина: 156м2 распределени во деловен простор и магацин
● КАТ 1:
– површина: 156м2 адаптирани за канцелариско работење
● ПОДРУМ:
– површина: 14м2

Основни карактеристики

Шифра
1092
Површина
326 м2
Површина/Двор
152 м2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг