Четворособен стан – 105м2 + 7м2 подрум + 17м2 гаража, во близина на болницата

  • 90,000€
Јане Сандански-8-ми Септември-Лазо Трпоски, Охрид

Четворособен стан – 105м2 + 7м2 подрум + 17м2 гаража, во близина на болницата

Јане Сандански-8-ми Септември-Лазо Трпоски, Охрид
  • 90,000€

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА

Опис:
РАСПОРЕД: ● претсобје кое води кон простран дневен простор со трпезарија со излез на тераса, кујна, 3 спални соби(2 од нив поседуваат тераса), тоалет/остава, бања.

3Д ПЛАН

Опис:
РАСПОРЕД: ● претсобје кое води кон простран дневен простор со трпезарија со излез на тераса, кујна, 3 спални соби(2 од нив поседуваат тераса), тоалет/остава, бања.

Опис

Се продава четворособен стан со вкупна површина 105м2 (98м2 површина на стан + 7м2 тераси) + 7м2 подрум + 17м2 гаража, на 1ви кат, со лифт, југозападно ориентиран во близина на болницата.


* Во цената е вклучена кујната.

Основни карактеристики

Шифра
1086
Соби
4
Бања
1
Површина
105 м2
Површина/Гаража
17м2
Гаража
1
Подрум
Да
Површина/Подрум
7м2
Паркинг
Да
Кат
1
Позиција
Југозапад
Лифт
Да
Тераса
Да
Катност
П+5
Тоалет
1
Спални соби
3

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг