Плац – 534м2, Кошишта

  • 80,000€
Кошишта, Охрид

Плац – 534м2, Кошишта

Кошишта, Охрид
  • 80,000€

Опис

Се продава плац со вкупна површина 534м2, во населба Кошишта, во близина на Горна Порта.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

Плацот има маркица за градба 10×10м (П+1).
* Имотен лист 8599 (гиз и зпз), 60501 (куќа), КП 14742, КО Охрид 3
На плацот има постоечка стара куќа (П+1).
● Приземје: 53м2 + 11м2 помошни простории
● Кат 1: 53м2.

Основни карактеристики

Шифра
1082
Површина
534 м2
Подрум
Да
Површина/Подрум
11м2
Паркинг
Да
Катност
П+1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг