Деловен простор – 92м2, во близина на Охридска банка

  • 193,000€
Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид

Деловен простор – 92м2, во близина на Охридска банка

Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид
  • 193,000€

Опис

Се продава деловен простор со вкупна површина 92м2, во близина на Охридска банка.
Приземје, североисточно ориентиран.

Основни карактеристики

Шифра
1074
Соба
1
Површина
92 м2
Паркинг
Не
Кат
Приземје
Позиција
Североисток
Катност
П+4+Пк

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг