Трособен стан – 67м2 + 6м2 подрум, во близина на Отекс

  • 55,000€
Фабрика Отекс - Нова Автобуска станица, Охрид

Трособен стан – 67м2 + 6м2 подрум, во близина на Отекс

Фабрика Отекс - Нова Автобуска станица, Охрид
  • 55,000€

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА

Опис:
РАСПОРЕД: ● претсобје кое води кон дневен простор со трпезарија која поседува тераса, кујна, работна соба (преградена тераса пренаменета во работна соба), спална соба со француска тераса, бања.

3Д ПЛАН

Опис:
РАСПОРЕД: ● претсобје кое води кон дневен простор со трпезарија која поседува тераса, кујна, работна соба (преградена тераса пренаменета во работна соба), спална соба со француска тераса, бања.

Опис

Се продава трособен стан со вкупна површина 67м2(56м2 површина на стан + 11м2 тераси) + 6м2 подрум, на 3ти кат, без лифт, јужно ориентиран во близина на фабриката Отекс.


* Комплетно променета водоводна и електрична инсталација.

Основни карактеристики

Шифра
1063
Соби
3,5
Бања
1
Површина
67 м2
Подрум
Да
Површина/Подрум
6м2
Паркинг
Заеднички
Кат
3
Позиција
Југ
Лифт
Не
Тераса
Да
Катност
П+5
Спални соби
1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг