Земјиште – 306м2, Чекоштина

  • 10,710€
Чекоштина, Охрид

Земјиште – 306м2, Чекоштина

Чекоштина, Охрид
  • 10,710€

Опис

Се продава земјиште со вкупна површина 306м2, во Чекоштина.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист 1306, КП 1334/1, КО Долно Лакочереј – Вонград
* Имотен лист 158, КП 1334/1, КО Долно Лакочереј – Вонград (за патот)
● Во близина на земјиштето има вода.
● Има поглед кон езеро.

Основни карактеристики

Шифра
1037
Површина
306 м2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг