APARTMAN ALEX

Лоциран на само 250м од градскиот плоштад, APARTMAN ALEX е одлична можност за сместување во централното јадро во близина на шеталиштето покрај кејот, стариот град и чаршијата. Луксузен, нов и модерен апартман за пријатен и удобен...

Трособен стан – 82м2, влез на Охрид

Се продава трособен стан со вкупна површина 82м2 (77м2 површина на стан + 5м2 тераса), на приземје, источно ориентиран на влезот на Охрид, во близина на бензиската Лукоил. * Станот поседува двор со вкупна површина 25м2 кој не е на...

Плац – 549м2, с. Долно Лакочереј

Се продава плац со вкупна површина 549м2, во село Долно Лакочереј. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ: * Имотен лист 902, КП 2471/1, КО Долно Лакочереј ● Плацот е погоден за изградба на земјоделски објект. ● Излегува на пат. ● На 10м...

Земјоделско земјиште 4777м2, Долно Лакочереј

Се продава земјоделско земјиште 4777м2 во Долно Лакочереј во близина на игралиштето. Дополнителни информации: * Имотен лист : 1202, К.П. 328/1, Долно Лакочереј - ВОН Г.Р. Земјиштето е погодно за изградба на земјоделски објект,...

Куќа – 351м2 + 63м2 двор, нас. Христо Узунов

Се продава куќа П + 2 + Пк, со вкупна површина 351м2 + 63м2 двор, во населба Христо Узунов. Дополнителни информации: ** Одлична локација во близина на центарот на градот, училиште, градинка, маркети. ** Куќата има услови да се...

КУЌА – 248М2 + 197М2 ДВОР, ВАРОШ

Се продава куќа, П+1, со вкупна површина 248м2 + 197м2 двор, во стариот дел на Охрид, Варош во близина на Античкиот театар. КВАДРАТУРА ПО КАТОВИ: ● Приземје - вкупна површина: 110м2. ● Кат 1 - вкупна површина:...

Земјиште – 1388м2, Горица

Се продава земјиште со вкупна површина 1388м2, место викано Горица. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ: Имотен лист 91803, КО Охрид 4 * Во моментов не е урбанизирано(нема детален урбанистички план). * Погодно за одгледување лозје или...

Земјиште – 1460м2, Горица

Се продава земјиште во месност позната како Горица, на 2,5км оддалеченост од влезот на Охрид (кај бензиска Макпетрол). ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ: ● Површина: 1460м2. – Земјиштето со вкупна површина 1460м2 излегува на патот...

Земјиште – 460м2, Горица

Се продава земјиште во месност позната како Горица, на 2,5км оддалеченост од влезот на Охрид (кај бензиска Макпетрол). ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ: ● Површина: 460м2. Имотен лист 102952, КП 6196/3, КО Охрид 4 - за земјиште со вкупна...

Земјиште – 4119м2, нас. Радоица Новичиќ

Се продава земјиште, населба Радоица Новичиќ, на само 3,5км оддалеченост од центарот на Охрид (Охридска банка). ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ: ● Површина: 4119м2. - 4119м2: Имотен лист 2630, КП 570, КО Охрид 4 ● Земјиштето излегува на...

Compare listings

Compare