Продажба – само за Охридскиот регион

Пријавете ја Вашата недвижност што сакате да ја продавате преку нашата агенција и нашите агенти ќе ве контактираат во најбрз можен рок

🔴 Вршиме изработка на 360° виртуелни тури (внатрешно од недвижноста + воздушно со дрон) со целосни ознаки за просторот и детално објаснување, 3D план и скица 

🔵 Со помош на 360° виртуелните тури клиентите  ќе може детално да го разгледаат просторот (исти принцип како google street view)


Compare listings

Compare