Изнајмување – само за Охридскиот регион

Пријавете ја Вашата недвижност што сакате да ја изнајмувате преку нашата агенција и нашите агенти ќе ве контактираат во најбрз можен рок

✔ Ние како агенција за недвижности и маркетинг ги изработуваме 360° виртуелните тури (внатрешно од недвижноста + воздушно со дрон) и вршиме целосна промоција и маркетинг.

☑ Што добивате:

✅ Професионална 360° виртуелна тура (внатрешно од недвижноста + воздушно со дрон) поставена на www.bilbord.com.mk со целосни ознаки за просторот и детално објаснување
✅ Видео од недвижноста
✅ Означување на google maps
✅ Поставување на 360° виртуелната тура на google street view

🌟 Агенцијата за недвижности и маркетинг ‘БИЛБОРД’ поседува GOOGLE STREET VIEW – TRUSTED BADGE и се наоѓа на официјалната страна од Google за Google street view – Trusted Pro.


Compare listings

Compare