МАЛ МОДЕРЕН СТАН

  • 1

Во близина на универзитетскиот кампус во америчката држава Луизијана се наоѓа елегантен апартман кој го дизајнирал “Kenneth Brown Design” студио.

Наменет за млади, најчесто студенти кои се во потрага по модерен стан по прифатлива цена. Дизајнот на ентериерот како и декорот се во насока на практичност, поволност и достапност за младите кои живеат во оваа област и сакаат сместување надвор од студентскиот дом.

"ПРАКТИЧНОСТ И ПОВОЛНОСТ ВО МАЛ ПРОСТОР"

Дневната соба, трпезаријата и кујната се поврзани во една целина, а светлата палета на бои која е одбрана за ентериерот додатно го проширува просторот.

Секоја од собите поседува индивидуален карактер.

Compare listings

Compare