МОДЕРНИ КУЈНИ ОД ПОЛНО ДРВО

  • 1

Дрвото е најпосакуваниот материјал кога станува збор за мебел. Природен и здрав за околината. Дрвените кујни во Вашиот дом делуваат топло и традиционално. Кујните изработени од дрво се најквалитетни но и најскапи.

Класичните кујни од полно дрво се вистинско решение за уредување на просторот во кој живеете ако сте личност која ја обожава традицијата и квалитетот. Дрвената кујна внесува во Вашиот дом топлина и убава фамилијарна атмосфера.

Дрвената кујна може да биде од класичен или модерен дизајн. Може да изберете комбинација на стакло и дрво, се во зависност од тоа што сакате да постигнете.

"ДРВОТО МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРА И СО МЕТАЛНИ ДЕТАЛИ"

Фронтовите на кујната може да бидат од дрво, отворени или затворени, или од стакло кое може да биде од пескарено или млечно стакло. Комбинацијата со метал доаѓа во предвид, внесувајќи го металот како некој детал, додаток во целокупните кујнски елементи.

Дрвото како материјал може да се обновува, прилагодува и лесно обликува. Ако поседувате кујна од полно дрво, по некоја година може да го промените нејзиниот изглед, односно надворешноста. На тој начин ќе ја освежите кујната.

Извор: www.sredidom.com

Compare listings

Compare