ЛОКАЦИЈА НА НАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА 360° виртуелно разгледување

Искористете ја оваа контакт форма за да ја добите потребната информација.


Контакт инфо:

Агенција за недвижности и маркетинг ‘БИЛБОРД’
Ул. Дејан Војвода бр. 8 6000, Охрид
info@bilbord.com.mk

+389 78 90 70 60
+389 78 31 41 30

Работно време
Понеделник – Петок
Од 08 до 16ч.

Адреса: Ул. Дејан Војвода бр. 8 Охрид – Добијте насоки

Compare listings

Compare