ПАМЕТНО ДИЗАЈНИРАН 33М2 БУНГАЛОВ

Со само неколку подвизи како отстранување на големите парчиња предмети и бојадисување во една боја, ќе создадете простор кој ќе Ве направи да размислите дали повторно би посакале да живеете во голем простор. Само со...

НЕКОЛКУ ИДЕИ ЗА ПОИНТЕРЕСЕН ДОМ

Добрите идеи никогаш не се на одмет. Лесно изводливи, без потреба од посебно знаење или вештини, ниту пак големи вложувања, за возврат даваат одлични резултати со кои амбиентот станува поинтересен и фунционален. 1. Украсен...

ТРИКОВИ ЗА ИНТЕРЕСЕН ДИЗАЈН НА ТУШ КАБИНА

Доколку планирате да правите туш кабина, погледнете ги лесно применливите и интересни идеи. 1.Вертикална пруга. Наместо вообичаените хоризонтални бордури, размислете за вертикална бордура која ќе ја нагласи висината на...

БАЈКОВИТИ ЗЕЛЕНИ ПОКРИВИ ВО НОРВЕШКА

Додека во Франција е донесен закон со кој зградите изградени во комерцијалните зони мораат да бидат покриени со зелена површина или соларни панели, во Норвешка зеленилото на покривите е еден вид на симбол на земјата и...

5 СОВЕТИ КАКО ВАШАТА ПРОСТОРИЈА ДА ИЗГЛЕДА ПОГОЛЕМА

Лесен и прифатлив начин за да го промените изгледот на Вашите простории визуелно претворајќи ги во поголеми и покомфорни претставува бојадисувањето. Резултатите ќе Ве наведат да се заљубувате во просторот повторно и...

МАЛ МОДЕРЕН СТАН

Во близина на универзитетскиот кампус во америчката држава Луизијана се наоѓа елегантен апартман кој го дизајнирал "Kenneth Brown Design" студио. Наменет за млади, најчесто студенти кои се во потрага по модерен стан по...

ТАВАНСКО ТРОЈСТВО: ИЗОЛАЦИЈА, КЛИМАТИЗАЦИЈА И ОСВЕТЛУВАЊЕ

Taван… Тоа ви е една вечна тема. Не само на нас вљубеници во поткровја, туку и на сите кои го имаат а незнаат што со него. Знаат само дека кога ќе стане поткровје, односно место за живеење, ќе добијат интимен, приватен, изолиран...

ПОКРИВОТ НЕ Е САМО ЌЕРАМИДИ

Уживајте во сигурноста и долготрајноста на Вашиот покрив со сеопфатните и оригинални решенија Tondach. Глинените ќерамиди од Wienerberger ги обединуваат најновата производствена технологија и високата еколошка...

Е4 – КУЌА НА ИДНИНАТА

Како до Wienerberger e4 – куќа на иднината? Потребно е да се задоволат неколку критериуми за да имате современа куќа со нулта потрошувачка на енергија.. Енергија, Екологија, Економија, Емоции – Е4Енергетската ефикасност на...

Compare listings

Compare