ИНТЕРЕСНИ ДЕТСКИ СОБИ

  • 1

Мебелот кој што има повеќе функционалности е одлично решение за станови со помала квадратура, особено кога станува збор за детските соби во кои сепак би требало да има доволно место за игра.

Секоја година, реномирани дизајнери за ентериер се натпреваруваат кој ќе изненади со подобро решение кога станува збор за уредување на детски соби. На пазарот може да се сретнеме со елементи кои се вградувааат на ѕид, кревети под кои се наоѓа простор за складирање, кревети на спрат кои делуваат како идеално решение за малиот простор.
 

Вашето дете поминува најголем дел од денот токму во овој простор, па затоа истиот мора да биде внимателно уреден, пријатен и удобен. Простор во кој ќе ја пишува домашната задача, ќе црта, ќе игра, ќе спие.

"ДЕТСКАТА СОБА Е ПРОСТОР ЗА ЗАБАВА, ИГРА!"

Преку интересно комбинирање на мебелот надополнето со бојадисување на ѕидовите само дополнително ќе го истакнете детскиот дух на просторот. Погледнете неколку идеа за уредување на детската соба.

Compare listings

Compare