ДЕКОРАТИВНИ ПОЛИЦИ КОИ САМИ МОЖЕ ДА ГИ НАПРАВИТЕ

  • 1

Висечките полици се практично и ефективно решение за поставување на ситници кои често не можат да си го пронајдат своето место во домот.

Во продолжение погледнете како може да изработите полици кои ќе направат вашиот дом да изгледа интересно и поубаво.

За овој проект се потребни две дрвени штици, два метални прстени, врвца, ножици и бушилица.

"Декоративна полица за 5 минути"

За почеток направите две дупки на штиците како на сликата. Исечете ја врвцата согласно саканата должина, извлечете ја низ металниот прстен и добро врзете ја. Краевите кои сте ги извлекле низ штицата врзете ги во чворови.

Обесете ја вашата полица и декорирајте ја со омилените детали. Креативно и едноставно, зар не?

Извор: http://enterijer.ba

Претходен напис

СЈАЈОТ НА БАКАРОТ ВО ДОМОТ

Следен напис

ЦРНА БОЈА ВО КУЈНА

Compare listings

Compare