ШТО ОЗНАЧУВА БРОЈОТ НА ВАШИОТ СТАН ?

  • 1

Според истражувањата, се смета дека при изборот на стан нема случајност и дека секој стан е избран со причина. Нумерологијата на бројот на станот открива каква енергија Ве служи во него. Пример: Ако Вашиот стан го носи бројот 11 ги собирате 1+1 и го добивате бројот 2.

ЕДЕН : независност, почеток, силна индивидуалност.
ДВА : партнерство, добри врски, дарежливост, дипломатски односи.

ТРИ : отвореност, оптимизам, напредок, голема визија, богат друштвен живот.

ЧЕТИРИ : стабилност, волонтирање, помагање на другите, објективност, реалност,исполнетост, задоволство на работа.

ПЕТ : промена, слобода, авантуристички дух, комуникација, патување, романтика.

"НУМЕРОЛОГИЈАТА НА СТАНОТ ЈА ОТКРИВА НЕГОВАТА ЕНЕРГИЈА"

ШЕСТ : хармонија, рамнотежа, друштвена одговорност, креативност.
СЕДУМ: сталоженост, внатрешна мудрост, светост, визија.

ОСУМ: изобилство во сите области, сила, лидерство, внатрешен мир.
ДЕВЕТ : хуманост, мудрост, дарежливост, добра среќа.

Compare listings

Compare