МЕБЕЛ ВО БОИТЕ НА ЗИМАТА

  • 1

Белата боја која асоцира на снег, на ладна зима, студ, но и на убавина и чистота, може да ја внесете во својот дом преку белиот мебел и деталите во просторот.

Белата боја на мебелот делува ладно, но ако ја комбинирате со други нежни бои ја губи својата улога.

Кај овој мебел предност е можноста истиот да се комбинира со остатокот од мебелот во домот.

"БЕЛА БОЈА- АСОЦИРА НА СНЕГ, ЗИМА, УБАВИНА, ЧИСТОТА"

Белите аголни гарнитури делуваат елегантно и отмено. Оваа боја најмногу одговара за мали простории каде самата боја визуелно ќе го зголеми просторот.

Белата боја на мебелот претставува чистота, мир и складност.

Compare listings

Compare