Локација и адреса

BILBORD location
ул.Дејан Војвода бр.8, Охрид
(позади Охридска банка)
078 / 90 70 60
078 / 31 41 30
Email: info@bilbord.com.mk

Почитувани, Добредојдовте!

 За агенцијата

Најпрвин да Ви се заблагодариме што одвоивте време да ја посетите нашата web страна. Агенцијата за недвижности и маркетинг БИЛБОРД постои за да ги оствари Вашите идеи и соништа. А Вие постоите за да ги оствариме нашите.

Агенцијата БИЛБОРД Ви стои на располагање доколку имате потреба од продажба или купување на недвижен имот како и доколку имате потреба од маркетинг услуги. Одговараме на вашите потреби со висок степен на професионалност, навременост, креативност, доверливост и исплатливост.

Ваше барање, наше решение !!!

ВИДЕО: ЛОКАЦИЈА НА НАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА | ул.Дејан Војвода бр.8 Охрид ( позади Охридска банка )